Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Fod Massage

Forkæl dine fødder med en fod massage.

Fodbehandling er meget mere end blot lindring af fodsmerter og tør hud og nedgroede negle.

En fodmassage øger som andre typer massager velværen i kroppen og virker især afslappende og afstressende i en travl hverdag. Udover at give følelsen af velvære indvirker denne type massage på hele kroppen, da den stimulerer blodcirkulationen og afspænder sener og muskler.

En professionel fodmassage kan lindre smerte og uro i ben og fødder. Det kan være behjælpeligt mod hyppige kramper og en forkert gang.

Fødderne bliver dagligt belastet og er dem, der skal bære os igennem hele livet. Dårlig pleje eller stor belastning på fødderne kan ofte også være årsag til smerter andre steder i kroppen. Netop derfor er en professionel fodmassage vigtig.

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia