Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Hot Stone Massage

Hot stone massage er en fuldstændig kropsbehandling, der starter med, at lavasten placeres på kroppens energicentre, imens den øvre del af kroppen masseres samtidig.

Varmen fra stenene strømmer derved rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Du vil under massagen mærke, hvordan musklerne afspændes, og du bliver fuldstændig afslappet.

Den direkte varme fra lavastenene øger blodcirkulationen og stofskiftet, og tillader samtidig massøren at få adgang til de dybere muskellag. Hele kroppen får en dybdevirkende massage med de varme lavasten. Væk forsvinder spændinger, uro og spekulationer. Hot stone massage afhjælper ømme muskler, og er balsam for en stresset sjæl.

 

 

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia