Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Massage tilbud i december

Forkæl en du holder af med vores massage tilbud

Vi går snart ind i julemåneden, og i en tid, hvor der er mere fokus på velvære end nogensinde før, kan man næsten ikke ønske sig en bedre gave end en times forkælelse af kroppen.

10% rabat på Gavekort

Hotstones Thaimassage tilbyder et gavekort til en eller flere massage behandlinger i vor klinik – lige til at lægge under juletræet. Lige indtil jul giver vi 10 % rabat ved køb af gavekort til alle vore massage behandlinger.

15% rabat på Massage

Forkæl dig selv her i julemåneden og få 15 % rabat på alle vore massage behandlinger ved at booke en tid mellem 09.00 og 12.00.
(Obs: Tilbuddet gælder kun mandage, onsdage, fredage og lørdage til og med 22. dec.)

Tilbuddene gælder alle vores massager. Uanset om det er en spændende Hot Stone massage eller vores ægte og traditionelle Thai massage eller en af vores andre massage tilbud. Rabatten bliver fratrukket normalprisen ved køb.

Glæder mig til at byde dig velkommen  på Østergade 8B i Nørre Aaby på Fyn.

Kig forbi massage klinikken eller bestil på telefon eller email.

Se vores kontaktoplysninger og åbningstider her.

 

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia