Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Olie Massage

Olie massage er en behandling med æteriske olier uden tilsætning af parfume eller dufte. Døjer du meget ømme muskler, er denne behandling optimal, da jeg masserer helt ned i de dybeste muskellag.

Kroppen påføres olie, og der masseres med brug af både hænder, arme og albuer. Dette løsner alle musklerne op, og hele kroppen bliver behandlet. Olie massage mindsker træthed, og forøger samtidig energiniveauet, uanset om du har muskelsmerter i ryg, skuldre, nakke, ben eller arme.

Mange, uanset alder, døjer med smerter i muskler, men de fleste handler først, når smerterne bliver udholdelige. Det er derfor absolut det bedste, at forebygge så smerterne løbende holdes nede, og musklerne bliver løsnet for spændinger. Dette giver også  langt bedre velvære i hverdagen. Det er vigtigt at huske at vedligeholde kroppen, da det har en stor påvirkning på sindet.

Det er ikke for sjov, at man siger, at massage er godt for krop og sjæl – det er sandt, så forkæl dig selv med en terapeutisk oliemassage, og få mere energi til at håndtere  hverdagens udfordringer.

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia