Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Passion for massage

Ning giver massage

I gang med med en Thai Herbal Massage. Nyder mit arbejde 🙂

Endelig kom dagen hvor jeg med stolthed kan præsentere min massage klinik.

Mit navn er Wimonrat (Ning) og jeg har valgt at kalde klinikken Hot Stones Thai Massage, da min store passion indenfor massagens verden netop er Hot Stone massage og den ægte og traditionelle Thai massage – men selvfølgelig kan jeg også lave andre massageformer da jeg har en stor bred interesse indenfor massage og løbende dygtiggører mig.

Jeg er 39 år, kommer fra Thailand og har boet i Danmark siden 2016 sammen med min mand Jan. Jeg er uddannet/certificeret massør fra Thailand, og har 8 års intensiv erfaring fra bl.a. Thailand og Korea, der sammen med min passion sikrer, at min tilgang til behandlinger er yderst professionel. For mig handler det om at du får mærkbare resultater af min massage.

Jeg vil i fremtiden tage yderligere kurser og udvide mine behandlingstilbud. Desuden er jeg også i fuld gang med at lære det danske sprog forsat – det er meget nemmere at lære massage end dansk for mig 😉

Glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik på Østergade 8B i Nørre Aaby på Fyn.

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia