Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Thai Herbal Massage

Thai Herbal massage er en 400 år gammel full body Thai massageteknik.  Teknikken kendes også som Thailands gamle visdomsmassage. Kaldes også “Varm Urte Massage”.

Hele kroppen masseres med olier, og som afslutning masseres kroppen med en thai herbal bold som indeholder mange forskellige naturlige urter, som fastholdes i et blødt stykke bomuld. Thai herbal bolden med urter opvarmes før massage med damp, til ca.100 grader. Olierne og de behagelige dufte fra de varme urter frigives herved under massagen.

Urterne trænger dybt ind i kroppen, og øger blodcirkulationen, lindrer ømheder og spændinger, og giver fornyet energi.

Thai herbal massage giver krop og sind en beroligende fornemmelse af velvære, sundhed og ren nydelse.Det hjælper samtidig også på fordøjelsen ved massage på maven, og stimulerer lymfedrænage.Bestil venligst tid i god tid, da urte poserne skal dampes varme.. 

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia