Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Thai Massage

Thai massagen består af en lang serie af tryk- og strækøvelser efter de gamle traditioner i Thai Massage. Massagen udføres uden olie og med brug af hænder, arme og albuer. I nogle tilfælde også med fødder, hvor der gåes ovenpå kunden. Jeg arbejder på at løsne musklerne, udstrække kroppen og at afbalancere og afspænde den mentale energi. Thai massage er meget dybdegående og efter massagen føles en udpræget lethed og større smidighed.

Traditionel Thaimassage er en massageform der stammer fra Thailand. Mange beskriver også oplevelsen som en dejlig blanding af at lave yoga og få massage på samme tid. Jeg arbejder ved at stimulere kroppens energikredsløb ved rytmiske tryk på punkter og langs linjer i kroppen, og ved at trække i og strække kroppen.

En session kan være ret så forskellig fra gang til gang, da teknikkerne indenfor thaimassagen giver plads til utrolig stor variation. Fx kan modtageren ligge på maven, på ryggen, på siden eller sidde op under behandlingen. Ligeledes bruger jeg både fødder, knæ, albuer, underarme, hænder og fingre som arbejdsredskab. Der vil altid være en dejligt afslappende baggrundsmusik, og jeg forsøger altid at skabe så gode rammer som muligt om hver session.

Mange forbinder thaimassage med en meget dyb og smertefuld behandling – men sådan er det altså ikke altid. Jeg spørger selvfølgelig hver klient, hvilken type behandling de kunne tænke sig. Nogen vil ganske vist gerne have en behandling der kan mærkes lige til grænsen, men andre kan bedst lide en behandling hvor er der plads til at få koblet helt af oppe i hovedet. Behandlingen kan tilpasses alle behov.

Denne behandling er velegnet fx som en månedlig vedligeholdelse af kroppen, der forebygger skader og stress og er med til at holde kroppen sund og stærk.

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia