Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/hotstonesthaimassage.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Ansigts Massage

Vidste du, at dit ansigt bærer rundt på næsten 100 forskellige muskler som tilsammen udtrykker alle de spændinger og følelser, vi bærer rundt på? Mange af disse spændinger kommer fra nakke, skuldre og arme. De vil ofte sætte sig som hovedpine og spændinger i dine ansigtsmuskler.

Uden brug af creme, ansigtsmasker og lignende får du her en afstressende og behagelig ansigts- og hovedmassage, der løsner dine ansigtsmuskler.

Ansigts- og hovedmassage sætter gang i blodomløbet, således din hud får næringsstoffer, mens affaldsstoffer samtidig transporteres væk.

Massagen består af massage af øvre ryg, skuldre og nakke, hovedbund. En grundig ansigtsmassage af pande, tindinger samt musklerne omkring øjne, kæbe og kinder samt mund og hage.

Du vil opleve en følelse af velvære, og væk er hovedpine, spændinger m.m.

God og jævnlig ansigtsmassage kan også være med til at mindske rynker. Massagen kan selvfølgelig ikke fjerne rynker, men kan med tiden give et mere naturlig og afslappet muskulatur i dit ansigt.

Jeg fik en Thai Massage af Ning. Kliniken lå centralt i Nørre Aaby.
Massagen var hård ligesom i Thailand og det var dejligt at komme til et sted hvor de havde ægte massage. Jeg havde nogle ømme ben og Ning var god til massere dem i dybden og det var mærkbart bedre bagefter.

Brian Poulsen, Fredericia